Hippe take-away broodjeszaak te Kortrijk.

BESTEL NU

Broodje van de maand

Iedere maand zetten wij een van onze favoriete broodjes in de kijker.

Geitenkaas met gandaham

Geitenkaas, gandaham, honing mosterd dressing, rozijnen, appel, rucola en walnoten

Prijs: € 6.00

BESTEL NU

Wat vinden onze klanten?

Updates

Gesloten
8 mei 2024

Lieve klanten Het waren 5,5 mooie jaren maar nu is het tijd voor ons om iets anders te gaan doen. We willen jullie dan ook bedanken want zonder jullie geen Benne's Broodjes. We worden zéér binnenkort voor de 2e keer ouders en gaan nu een maandje dicht om wat tijd door te brengen met ons gezin. We zijn vanaf juni van plan om nog iets op poten te zetten in ons pand maar dan wel onder een andere vorm. Maar eerst wat tijd nemen voor onszelf en ons gezin. We houden jullie op de hoogte van onze nieuwe plannen!! Alvast bedankt voor de mooie jaren ♥. Josephine en Benjamin Benne's Broodjes

Gesloten 1/11 en 2/11
31 oktober 2023

Wij zullen gesloten zijn op woensdag 1/11 en donderdag 2/11.

Sluiting


Lieve klanten Het waren 5,5 mooie jaren maar nu is het tijd voor ons om iets anders te gaan doen. We willen jullie dan ook bedanken want zonder jullie geen Benne's Broodjes. We worden zéér binnenkort voor de 2e keer ouders en gaan nu een maandje dicht om wat tijd door te brengen met ons gezin.

We zijn vanaf juni van plan om nog iets op poten te zetten in ons pand maar dan wel onder een andere vorm. Maar eerst wat tijd nemen voor onszelf en ons gezin. We houden jullie op de hoogte van onze nieuwe plannen!! Alvast bedankt voor de mooie jaren ♥.

Josephine en Benjamin Benne's Broodjes

Dit zal sluiten in 20 seconden